Lepolan Ystävät 17.2.2018

Julkaistu: 7.3.2018

Lepolan Ystävät 17.2.2018

Ystävänpäiväkahvit Lepolassa

Lepolassa järjestettiin asukkaille sekä heidän omaisilleen mukava iltapäivätilaisuus ystävänpäiväteemalla.

Paikalle olikin saapunut mukava joukko omaisia.

Tilaisuus aloitettiin toivottamalla vieraat tervetulleiksi ja jakamalla heille Lepola-ryhmän oma esite, jossa ryhmän toiminnasta kerrotaan.

Tervetulopuheiden jälkeen oli vuorossa kahvit. Tarjolla oli maukasta kinkkupiirasta sekä suussa sulavaa suklaaleivonnaista.

Kahvittelun jälkeen siirryimme Åvikin juhlasaliin katsomaan Åvikmedian elokuvaa ja pelailemaan. Kovasti vieraat sekä asukkaat nauttivat elokuvasta ja jokunen jopa nauroi ääneenkin elokuvan hauskoille sattumuksille.

Suuri menestys, kaikessa yksinkertaisuudessaan, oli ilmapallopeli. Moni olisikin voinut pallottelua jatkaa vielä pidempääkin.

Pelailun jälkeen kaikki saivat vielä osallistua aarteen etsintään kun ryhmän tiloihin sekä asukkaiden huoneisiin oli piilotettu suklaasydämiä.

Ohjaajat pääsivät tämän iltapäivän aikana näkemään monia iloisia, nauravia kasvoja. Ja toki osallistumaan mukaan muutenkin kuin pelkässä järjestäjän roolissa. Tällainen päivä mielessä auttaa jaksamaan myös vähemmän hohdokkaat hetket tai päivät.

Kuva1.png

Kuva2.png

Kuva5.png

Kuva3.png

Kuva6.png

Kuva4.png

 

Asukkaat mukana valmisteluissa

Jos Lepolassa on ohjelmassa askartelua niin siihen voi luottaa, että Antero lähtee hommaan mukaan varmasti.

Antero olikin oiva apu kun askarreltiin ystävänpäivätilaisuutta varten mailat ilmapallopeliä varten.

Ensin liimattiin vaaleanpunaisesta paperista tehdyt sydämet sydämen muotoisiin pahveihin ja sen jälkeen sydämet vaahtomuovipötköjen päihin. Mailat valmistuivat silmän räpäyksessä.

Mikäs siinä oli tehdessä, mutta homman jälkeen oli läjä mailoja kuljetettava muualle säilöön. Se ei ihan yhdellä kertaa onnistunutkaan. Anterokin naureskeli ääneen kun yritettiin niitä syliin kasata. Onneksi saimme Britan mukaan talkoisiin.

 Kuva10.jpg  Kuva9.jpg

 

Yhdessä tehtiin myös muita koristeita ja taideteoksia. Asukkaat saivat epämääräisiä paperin palasia eteensä ja niihin sai piirtää, maalata tai vaikkapa liimata lehtileikkeitä.

Myöhemmin palaset teippailtiin taustapuolelta yhteen ja aiemmin piirrettyjen ääriviivojen mukaan ne leikattiin sydämen muotoisiksi. Näin valmistuneet sydämet liimattiin kauniisti maalattuihin taustoihin.

Yhdessä tehdyt taideteokset olivat Lepola-ryhmän seinillä näkyvillä.

Kuva11.jpg Kuva13.jpg Kuva12.jpg Kuva14.jpgKuva15.jpgKuva16.jpgKuva17.jpg

 

Ilmapallopeli toi hymyn huulille

Kuva19.jpg

Katso alla olevasta vauhdikas video

 https://vimeo.com/258933236

 

Kaikista hetkistä, joita meillä on elämämme varrella, virkistymme eniten niistä, jotka jaamme ystävien kanssa.

Parasta antiikkia on vanha ystävä!