Poveri-hankkeen työvalmentajat 13.–16.6.2017 Pohjois-Irlannissa

Julkaistu: 21.6.2017

Poveri-hankkeen työvalmentajat Tiina Maja, Teuvo Kaartti ja Kaisa Perämäki osallistuivat Pohjois-Irlannissa Belfastissa 13.–16.6.2017 EUSE:n järjestämään tuetun työllistämisen maailmankonferenssiin.

Logo jpg.JPG

Konferenssissa oli noin 650 osallistujaa ympäri maailmaa ja mukana oli myös paljon työvalmennustyötä tekeviä. Oli mukava kuulla eri maiden tavoista auttaa ja ohjata asiakkaita heidän työllistymispoluillaan. Esimerkiksi Amerikassa vapaaehtoistyöllä näyttää olevan suurempi rooli työuran alussa kun taas Suomessa käytetään enemmän työkokeilua. Saimme kuulla paljon onnistuneita tarinoita.

Meillä oli ilo päästä kertomaan myös omasta työstämme. Esittelimme lyhyesti Kuurojen Palvelusäätiön ja Poverin toimintaa ja kerroimme käytännön esimerkkejä asiakkaistamme. Toimme esiin sekä onnistumisia että haasteita. Luentomme seuraajat olivat kiinnostuneita muun muassa siitä, minkälaisissa töissä asiakkaamme ovat. Konferenssi tarjosi mahdollisuuden verkostoitua ympäri maailmaa samaa työtä tekevien kanssa ja näin tarjosi arvokkaita kokemuksia ja vinkkejä.

euse.jpg